GURME'S BLOG

SALMON GLAZE

Yorum bırakın


Gülipekten güzel bir tarif daha , teşekkürler.


DSC_0382

MALZEMELER

  • 1 tk. rendelenmiş ginger
  • 2 diş ezilmiş sarmısak
  • 50 ml. maple syrup yada apple syrup
  • 3 yk. soya sosu
  • 2 yk. oyster sosu
  • 3-4 damla smoke flavor ( marketlerde var)
  • yarım limon suyu
  • 2 yk. zeytinyağı
  • kırmızı pul biber yada red pepper flakes ( istediğiniz kadar)
  • büyük bir salmonun yarısı yada 5-6 parça salmon


  1. Bütün malzemeleri karıştırıp balığın üstüne sürün.
  2. Artan glaze olursa onuda balığın üstüne döküp 400 derece fırında 20 dk. pişirin, pişerken sık sık kurutmadan almak için kontrol edin.
  3. Çatalı balığa batırıp hafif  yana doğru çekin, eğer balık eti birbirinden ayrılıyorsa pişmiştir.


Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s