GURME'S BLOG

CEDAR PEYNİRLİ TUZLU KURABİYE

Yorum bırakın

DSC_0250

MALZEMELER

  • 250 gr. un
  • 200 gr. rendelenmiş cedar peyniri ( kaşar peyniride olabilir )
  • 180gr.-200 gr.arası hafif zeytinyağı ( light/100 gr.margarinde olabilir)
  • 2 yumurta ( birinin sarısı üstüne)
  • 1 yk. kırmızı toz biber
  • tuz


Hepsi karıştırılır. 15 dk. dinlendirilir. Oklava ile açılıp kalıplarla kesilir. Üstüne yumurtası sürülüp 375 ( 190 ) dereceye ısıtılmış fırında üstleri kızarana kadar pişirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s