GURME'S BLOG

DEREOTLU KEÇİ PEYNİRLİ BRUSHETTA

2 Yorum

Brushettaya yorum yazan arkadaşım Meysun bu tarifi yapmamı önermiş, gerçekten keçi peyniri ile dereotu güzel bir uyum yaptı. Thank You.

DSC_1086


Baget ekmeklerin Üzerine keçi peyniri sürün, üstlerinede kıyılmış taze dereoyu yada kuru dereotu serpiştirin. 450 derece (220) fırında kızarana kadar tutun.

Reklamlar

2 thoughts on “DEREOTLU KEÇİ PEYNİRLİ BRUSHETTA

  1. Banu’cum guzel gounuyorlar ama brushetta yi goremedim…. Ekmegin ustune once brushetta sonra peynir koyacaktin… sonrada kuru dere otu…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s