GURME'S BLOG

KEÇİ PEYNİRLİ BRUSCHETTA

2 Yorum

DSC_1098


  • Yarım su bardağı küçük doğranmış kurutulmuş domates ( kaynatıp yumuşayınca kabuklarını çıkartabilirsiniz yada yağ içinde satılanları kullanabilirsiniz)
  • Yarım su bardağı küçük doğranmış közlenmiş kırmızı biber (kavanoz içinde satılanlardan)
  • Yarım su bardağı küçük doğranmış konserve enginar
  • 2 diş ezilmiş sarmısak
  • yarım demet kıyılmış fesleğen (basil)
  • 3 yk. zeytinyağı
  • 2 yk. balsamik sirkesi
  • tuz, biber
  • Baget ekmeği – 4 yk.zeytinyağı
  • 200 gr. Keçi peyniri


  1. Ekmeği dilimleyin.
  2. Bir fırça yardımı ile ekmek dilimlerinin bir tarafına zeytinyağı sürün.
  3. Fırının sadece üst ısısını açarak 2 dk. üstleri kızarana kadar fırınlayın.
  4. Fırından çıkartıp kızaran taraflarına keçi peyniri sürün.
  5. Diğer bütün malzemeyi karıştırıp ekmeklerin üzerine bölüştürün.
Reklamlar

2 thoughts on “KEÇİ PEYNİRLİ BRUSCHETTA

  1. Bir keci peyniri delisi ben icin bu tarif harika duruyor, hemen denemeli…

  2. Canim hos gorunuyor… Ben ayni tarifin ekmekleri kizartmadan once bruschetta ustune keci peyniri uzerine kuru dereotu koyup firina atiyorum. peynirler ve ekmekler kizarinca ciakriyroum.. Hos oluyor… Dene istersen… Yada yok deneme bu aksam bize gein ben size yapayim:-)))

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s