GURME'S BLOG

FIRINDA BÜRÜKSEL LAHANASI

Yorum bırakın

Gülipek tarif için teşekkürler. Yakında seninde blog yapmanı ümit ediyoruz.

PC260006

MALZEMELER:

  • 13-15 adet brüksel lahanası
  • 1 adet havuç
  • 1 adet karakavza ( parnsnip )
  • 1 adet büyük beyaz tatlı soğan ( vidalia )
  • 2 diş sarmısak
  • 5-6 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı bal
  • tuz
  1. Sebzeleri yıkayıp doğrayarak hazırlayın.
  2. Brüksel lahanalarını boyuna ikiye bölün.
  3. Havuç ve karakavzayı verev dograyın.
  4. Sarımsakları küçük küçük dograyın.
  5. Soğanı kuşbaşı büyüklüğünde irice doğrayın.
  6. Sebzeleri, zeytinyağını, tuzu ve balı iyice karıştırın.
  7. Önceden ısıtılmış 375 fırında 40 dakika üstü aliminyum folyo ile kapalı bir şekilde pişirdikten sonra folyoyu alın, sebzeleri karıştırın ve 15 dakika daha pişirin.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s