GURME'S BLOG

SHANGHAI BOK CHOY

Yorum bırakın

DSC_0014


  1. Bok Choyları tuz ve biraz zeytinyağı damlatılmış kaynar suda haşlayın ve süzün.
  2. Ayrı bir tavada; zeytinyağında 1-2 diş ezilmiş sarmısağı 30 sn. sote edin ve hemen içine 2 yk. oyster souce koyun 30 sn. daha ocakta tutup haşlanmış bok choyun üstüne dökün.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s