GURME'S BLOG

YÜZÜK ÇORBASI

Yorum bırakın

Malzemeler

  • 2 su bardağı kadar hazır mantı
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 3 yk. biber salçası
  • 2 yk. domates salçası
  • 1-2 yk.tereyağı yada sıvıyağ
  • 1 limon suyu
  • bol kuru nane

  1. Önce salça yağda 1-2 dk. çevrilir. Biraz su ve limon suyu ile nanesi konur 1 dk. daha pişirilir.
  2. Göz kararı suda mantı haşlanır.
  3. İçine pişmiş nohut atılır 1 dk. kaynatılır.
  4. Salçasıda eklenip 2-3 dk. daha kaynatılır.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s