GURME'S BLOG

IZGARA KABAK

1 Yorum

 

MALZEMELER

  • 2 tane kuşbaşı doğranmış kabak
  • 1 tane kuşbaşı doğranmış kuru soğan
  • yarım bardağa yakın zeytinyağı
  • kurutulmuş nane, kurutulmuş dereotu, kurutulmuş fesleğen ve kekik
  • tuz


  1. Bütün malzemeyi karıştırıp 375/190 derece fırında 40dk.pişirin.
  2. Soğuduktan sonra bol sarmısaklı yoğurtla karıştırın.
Reklamlar

One thought on “IZGARA KABAK

  1. Evde 2 kabak var ne zamandir bekliyor, hemen simdi denemeye iniyorum.Nefis duruyor…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s