GURME'S BLOG

PASTIRMALI MİLFÖY (20 tane)

Yorum bırakın

  • 1/2 salçalık kırmızı biber (red bell pepper)
  • 1/2 ince kesilmiş kuru soğan
  • 1 paket milföy hamuru ( puff pastry)
  • pastırma


  1. 2-3  yk. zeytinyağında çok küçük doğranmış soğan ve kırmızı biberi öldürene kadar pişirin.
  2. Milföy hamurunu dikdörtgen şeklinde açıp boyuna bir enine dört parçaya kesin.
  3. İçlerine  1 parça pastırma ile 1 çk. biberli içten koyup üçken yada resimdeki gibi dörtgen şeklinde kapatın.
  4. üstlerine yumurta sarısı sürüp 350/180 derecede üstleri hafif kızarana kadar pişirin.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s