GURME'S BLOG

DEREOTU SOSLU HAVUÇ VE TAZE BEZELYE (sugar snaps)

Yorum bırakın

MALZEMELER

  • 1-2 Limon
  • 1/2 bardak zeytinyağı
  • 3 yk. dereotu
  • tuz, karabiber
  • 2 demet küçük havuç (small young carrots)
  • 250 gr. taze bezelye (sugar snaps )


  1. Limon suyu, zeytinyağı, tuz, biber ve kıyılmış dereotunu bir kapta karıştırın.
  2. Havuç ve bezelyeleri 3-4 dk.buharda haşlayıın.
  3. Buhar tenceresinden alıp birkaç dakika buzlu suya tutun.
  4. Servis yapacağınız tabağa çıkartıp limonlu sosu üstüne dökün ve 1 saat sosta bekletin.
  5. Balık ve et yemeklerinin yanında servis edin.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s