GURME'S BLOG

PORTOBELLO VE KEÇİ PEYNİRLİ SANDVİÇ

Yorum bırakın

MALZEMELER

  • 1 bardak taze fesleğen ( basil)
  • 1 yk.  dolmalk fıstık
  • 1 diş sarmısak
  • 4-5 yk. zeytinyağı tuz, karabiber
  • 3-4 yk. rendelenmis parmesan peyniri
  • 8 tane portobello mantarı
  • 4 tane yumuşak sandviç (soft rolls-kaiser)
  • 150 gr. keçi peyniri
  1. Robotta fesleğeni, ve sarmısağı çekin.
  2. Zeytinyağınıda üstüne yavaş yavaş dökün. En son peynirini ilave edin.Tuz ve biberini ekleyin.
  3. Tost makinasına zeytinyağladığınız, tuzladığınız mantarları koyun ve 3-5 dk. yumuşayana kadar pişirin.
  4. Pişince bir tabağa alıp ılımasını bekleyin.
  5. Sandviçin içine önce pestoyu sonra mantarları ve en son keçi peynirini sürün.
  6. Sandviçleri zeytinyağlayıp tost makinasında kızartın.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s