GURME'S BLOG

SMOKE SALMON ( SOMON FÜME ) RULOLARI

Yorum bırakın


  1. 1 gün önceden  Somonun üstüne krem peyniri sürün.
  2. Onunda üstüne çintilmiş salatalik turşusu, doğranmış yeşil soğan, dereotu ve karabiber koyup rulo yapın.
  3. Buzdolabında servise kadar bekletin.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s