GURME'S BLOG

KEÇİ PEYNIRLI PATLICAN SARMA

Yorum bırakın

  1. Uzun patlıcanları (Chinese) boyuna dilimleyin.
  2. Her iki tarafına zeytinyağı sürüp tavada yada elektirikli ızgarada iki tarafınıda kızartın. Soğuduktan sonra hazırladığınız içi koyup rulo şeklinde sarın.

Keçi peynirli iç: Keçi peyniri, ezilmiş sarmısak, kıyılmış dereotu ve karabiberi karıştırn.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s