GURME'S BLOG

PESTO SOSLU PATLICAN SARMA

Yorum bırakın


  1. Uzun patlıcanları (Chinese) boyuna dilimleyin.
  2. Her iki tarafına zeytinyağı sürüp tavada yada elektirikli ızgarada iki tarafınıda kızartın.
  3. Soğuduktan sonra içine eksi krema yada  labne ve onun üstünede  basil pesto sosu sürüp rulo şeklinde sarın.

Pesto

  • 1 büyük demet basil (fesleğen)
  • 2-3 diş sarmısak
  • 3-4 yemek kaşığı dolma fıstığı
  • 1/2 kahve fincanı zeytinyaği
  • tuz
  • 1/2 bardak rendelenmiş parmesan peyniri

Zeytinyagi ve peynir haric diger malzemeyi robotto cekin sonra digerlerini ekleyin.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s