GURME'S BLOG

KEÇİ PEYNİRLİ VE BİBERLİ KABAK RULOLARI

Yorum bırakın

MALZEMELER

  • 2 küçük kabak
  • tuz
  • 1 küçük demet chives ( frenk soğanı)
  • 1 sb.oda sıcaklığına getirilmiş keçi peyniri
  • 1 yk. taze kekik (thyme)
  • karabiber, kırmızı biber(cayenne)
  • 3 tane közlenmiş, ince uzun kesilmiş kırmızı biber(roasted red pepper)

  1. Kabakları uzunlamasına kesip tuzlayın. Kağıt havlunun üzerinde 15dk. bekletin. ( kabakların fazla suyu çıkmalı)
  2. Soğanın bir kısmını ayırın. Kalanı ince ince kesip keçi peyniriyle karıştırın.
  3. Kekik,1/2 çk. karabiber, kırmızı biber ve tuzuda ekleyin.
  4. Kabakları kurulayıp keçi peynirli içi ve közlenmiş biber şeritlerini üstüne yayın.
  5. Ayırdığınız soğanları boylamasına koyup rulo şeklinde sarın.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s