GURME'S BLOG

ENGİNARLI DİP

1 Kutu enginar konservesi
50 gr. asiago peyniri
4-5 kaşık mayonez
2 diş ezilmiş sarmısak


  1. Konserve Enginarların suyu sıkılır ve küçük küçük doğranır.
  2. İçine peyniri rendelenir. Mayonez ve sarmısağı eklenir ve karıştırılır.
  3. Servisten hemen önce peynirinin erimesi için mikrodalgada  1-2 dk. ısıtılır (fırındada ısıtabilirsiniz).
  4. Baget, pumpernicle yada başka bir ekmekle servis edilir.

Not: Haşlanmış taze enginarda kullanabilirsiniz. Asiago peyniri bulamassanız parmesan yada kaşar peyniri deneyebilirsiniz.
Mayonezin ve sarmısağın az geldiğini düşünüyorsanız miktarlarını artırabilirsiniz.

Reklamlar

Yorumlar kapatıldı.