GURME'S BLOG

KEÇİ PEYNİRLİ DİP

Yorum bırakın

  1. Keçi Peyniri ezilmiş sarmısakla karıştırılır. Üzerine zeytinyağı gezdirilir.
  2. Kurutulmuş domatesler haşlanıp kabukları çıkartılır ve ince kesilir. Keçi peynirinin üzerine konur.
  3. Fesleğenler ince doğranır onlarda kurutulmuş domateslerin üzerine konur.
  4. Baget ekmekle servis edilir.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s