GURME'S BLOG

BRUŞETTA (Keçi Peynirli)

Yorum bırakın

DSC_0203

  1. Baget (baton) ekmeği dilimlenir. Dilimlerin her iki tarafınada fırçayla zeytinyağı sürülür.
  2. Fırının sadece üst ısısı ile  (broil) her iki tarafıda kızartılır.
  3. Ekmeklerin üstlerine istenirse keçi peyniri sürülür.
  4. En üstüne brusetta sosu konur.

Brusetta sosu:

  1. Iki kaşık çok küçük çintilmiş soğan zeytinyağında biraz öldürülür (1 dk). Içine 2 diş çintilmiş sarmısak eklenip (30 saniye) ocaktan alınır.
  2. 3 tane roma domatesi (sırık) küçük doğranır. Birazda taze fesleğen kıyılır.Hepsi karıstırılıp tuzu eklenir
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s