GURME'S BLOG

Pestolu Makarna

Yorum bırakın

DSC_0351


Pesto

  • 1 büyük demet basil (fesleğen)
  • 2-3 diş sarmısak
  • 3-4 yemek kaşığı dolma fıstığı
  • 1/2 kahve fincanı zeytinyağı
  • tuz
  • rendelenmiş parmesan peyniri

HAZIRLANIŞI:

  1. Mutfak robotuna basil, tuz, sarmısak ve dolma fıstığı konup çok ince kıyılır.
  2. Zeytinyağı eklenir, püre olana kadar çekilir.
  3. Haslanmış makarna bİraz sulu bırakılır ve pestoyla karıştırılır.
  4. En son peyniri eklenir.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s